Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding

Multi tier linkbuilding of Tiered linkbuilding is het proces van het bouwen van backlinks naar uw backlinks. Het idee is dat u autoriteit kunt produceren en PageRank aan uw webpagina kunt doorgeven door Tiered links in bulk te maken en te bouwen, met uw webpagina aan het einde van de keten.  Tiered linkbuilding is totaal geen black hat SEO-techniek zoals velen beweren

Backlinks zijn niet gelijk. Sommige zijn erg krachtig, terwijl de meeste gewoon meh zijn. Vreemd genoeg is er een SEO-strategie die zegt dat het niet zo hoeft te zijn. In dit artikel zullen we kijken naar Tiered linkbuilding en of je het wel of niet moet gebruiken om de kracht van je backlinks te manipuleren.

Wat is Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding?

Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding gaat over het creëren van backlinks voor uw backlinks. Het belangrijkste doel is om de hoeveelheid link juice die wordt doorgegeven van uw backlinkprofiel naar uw hoofdwebsite te vergroten.

De manier waarop het werkt, is dat je een tier 1 backlink hebt die naar je hoofdwebsite verwijst, dan een paar tier 2 backlinks die naar een tier 1 backlink verwijzen, en dan een paar tier 3 backlinks die naar elke tier 2 backlink verwijzen:

Het voordeel van Tiered  link building

Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding is wordt door sommige als black hat-SEO’s omzien, maar dit is gewoon een mythe. Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding is een geweldige manier om de autoriteit van webpagina’s te vergroten.

Wat zijn de voordelen van dit soort linkbuilding?  In eerste instantie klinkt Tiered linkbuilding als een gek idee. Waarom niet al uw backlinks rechtstreeks naar uw website laten verwijzen? Waarom de zaken ingewikkelder maken met backlinks op de tweede en derde rij? Welnu, hier zijn enkele van de meest voorkomende voordelen van het hebben van een gelaagd backlinkprofiel:

Goedkoop link sap

Backlinks van hoge kwaliteit zijn duur en tijdrovend. Stel dat u een gastpost op een respectabele brancheblog wilt publiceren. De kosten zullen waarschijnlijk tussen een paar honderd dollar en een paar duizend dollar liggen. Zonder rekening te houden met de tijd die het zou kosten om het bericht daadwerkelijk te schrijven en te bewerken. Er is dus waarschijnlijk een limiet aan het aantal kwaliteitsbacklinks dat u zich kunt veroorloven.

Een manier om dit probleem op te lossen, is door backlinks van lagere kwaliteit naar uw originele backlinks te bouwen. Backlinks van lagere kwaliteit zijn dertien in een dozijn en nemen nauwelijks tijd om te maken. U kunt er een aantal bouwen voor een fractie van de kosten en het effect van uw originele backlinks vergroten.

Eenvoudig risicobeheer

Het is eigenlijk heel handig om een ​​paar graden scheiding te hebben tussen uw hoofdwebsite en uw backlinks van lagere kwaliteit. Stel dat u het gevoel heeft dat een bepaalde batch backlinks van het tweede of derde niveau uw website schaadt. Het enige dat u hoeft te doen, is een niveau hoger gaan en de backlink die naar uw website verwijst, verwijderen. Je maakt één snee en verwijdert tientallen of zelfs honderden backlinks uit je profiel.

De invloed van second- en third-tier backlinks is niet zo sterk als de invloed van uw primaire backlinks. Ze verwijzen niet rechtstreeks naar uw website, dus zelfs als ze een van de Google-richtlijnen schenden, wordt uw website niet betrokken. Niet onmiddellijk.

Het betekent dat je veel brutaler kunt zijn bij het experimenteren met je gelaagde backlinks. Je kunt verschillende tools uitproberen voor het bouwen van verschillende batches backlinks, verschillende platforms proberen voor het maken van profielen en het plaatsen van opmerkingen, en zo arrogant zijn als je wilt. Gebruik vallen en opstaan ​​om te zien welke methoden werken en welke niet, en verwijder gemakkelijk alle backlinks die uw website beginnen te bedreigen.

Geloofwaardig backlinkprofiel

Voor degenen onder jullie die kunstmatig backlinks bouwen, is de uitdaging om ze als natuurlijk door te geven. Dit betekent dat er een gezonde mix moet zijn van dofollow- en nofollow-links, links van hoge en lage kwaliteit en links van verschillende websites, waaronder blogs, forums, sociale netwerken en vele andere. En aangezien Google steeds beter wordt in het identificeren van linkschema’s, moeten deze backlinkprofielen steeds geavanceerder worden.

In dit opzicht is een gelaagd backlinkprofiel een manier om linkdiepte en diversiteit te krijgen. Hiermee kunt u wat georganiseerde chaos introduceren in uw koppelingsschema, waardoor Google mogelijk van de wijs wordt gebracht.

Werkt Multi tier linkbuilding – Tiered linkbuilding echt?

Als het goed opgebouwd is wel natuurlijk. Google wil graag contextuele links in goed gestructureerde content zien op nicheblogs met goede en betrouwbare autoriteit. Dit zijn lange termijn campagnes waardoor we organisch kwaliteit links opbouwen. Het linkbuilden bestaat uit waardevolle backlinks op relevante websites van goede kwaliteit en daar zorgen wij voor.

We plaatsen u links op zeer relevante websites met een content van +- 1000 woorden lang. Die is voorzien van tekst dus die alleen over jou producten of diensten gaat. Daarin verwerken we alleen jou links (hiermee ontvangt jou website de volledige linkjuice) . In de teksten plaatsen we ook enkele foto’s en video’s.

De websites zijn zeer ligt en indexeren zeer snel.  We ontwerpen eigenlijk alles wat Google vraagt!

 

Multi tier linkbuilding

Hoe werkt het?

Een meerlagig linknetwerk is een structuur die bestaat uit een bepaald aantal lagen. First-tier links de meest gezaghebbende links van relevante donorsites. Als projecten echt van hoge kwaliteit zijn, worden backlinks zonder problemen geïndexeerd en opgenomen in het profiel.

Second-tier-links worden geplaatst op minder gezaghebbende sites en gekoppeld aan tier-1-pagina’s. Het eerste niveau wordt versterkt, het linksap van de donorpagina neemt toe en de bron onder promotie krijgt meer voordelen.

Backlinks van het derde niveau verwijzen op hun beurt naar de pagina’s van het tweede niveau. Als resultaat krijg je een meerlagige linkstructuur, waarbij elke laag is gekoppeld aan de vorige.

Multi tier linkbuilding is alleen nuttig als u de methode correct gebruikt. Volgens de richtlijnen van Google voor webmasters kunnen dergelijke links als kunstmatig worden beschouwd. Maar als je voorzichtig bent, wordt de gepromote bron niet bestraft.

Het is nuttig om meerlagige links te gebruiken, zelfs als er veel eersterangs donorsites zijn, en backlinks mogen niet sneller worden geïndexeerd. Elke link heeft zijn eigen sap, dat kan worden versterkt door extra vermeldingen.

Multi tier linkbuilding hoeft niet de primaire methode te zijn om links te krijgen. Als u bijvoorbeeld weinig aandacht besteedt aan de selectie van eersterangsdonoren en links verliest, bent u niet langer gekoppeld aan de gepromote bron en stort het schema in.

Het heeft geen zin om alle sitepagina’s te promoten met behulp van Multi tier linkbuilding. Het is beter om de belangrijkste URL’s te kiezen die organisch verkeer kunnen krijgen en ermee te werken. Gemiddeld is dit ongeveer 30-50% van het totale aantal pagina’s

Hoe bouw je een gelaagd linknetwerk?

Multi tier linkbuilding impliceert een aanzienlijke toename van het aantal backlinks dat u nodig heeft om op verschillende niveaus te komen. Het prestatieverschil tussen 10 tier-1 links en het gebruik van vier tiers is aanzienlijk.

En als je meer dan drie lagen wilt opbouwen, wordt de taak nog groter. Daarom moet Multi tier  linkbuilding worden gebruikt wanneer dit de enige optie is om de backlinkwaarde te vergroten of als er middelen zijn om op grote schaal te werken.

Gewoonlijk proberen webmasters zoveel mogelijk sites te dekken voor het plaatsen van links. Ze gebruiken forums, sociale signalen, crowdmarketing en andere bronnen om een ​​natuurlijk linkprofiel op te bouwen en te beschermen tegen filters. Sommige stappen zijn ook handig voor het bouwen van  Tier links, maar het is belangrijk om backlinks correct in tiers te classificeren.

Eerstelijnslinks

First-tier backlinks moeten worden geplaatst op de meest gerenommeerde projecten die beschikbaar zijn in de niche. Je kunt ze krijgen via gastposting, outreach en andere geavanceerde methoden voor het bouwen van links.

Het belangrijkste doel is om de meest betrouwbare donorsites te vinden met goed SEO-sap. Zoek bij het selecteren van sites om op te posten naar de meest populaire en geloofwaardige bronnen. Projecten krijgen ‘likes’ als het moeilijk is om backlinks van ze te krijgen en er geen verdachte links in het linkprofiel staan.

Veel bedrijfssites willen op Forbes worden vermeld, terwijl startups op Product Hunt. Bronnen van een dergelijke schaal worden hoog gewaardeerd door Google en hebben een hoge link juice .

Tweederangs links

Een second-tier backlink zal kwalitatief inferieur zijn aan een first-tier backlink, maar dit betekent niet dat je geen aandacht moet besteden aan tier 2. Een paar social media links hebben geen invloed op de link juice van tier-1 links.

Second-tier backlinks kunnen worden gekocht op relevante donorsites die op exchanges worden vermeld. U moet unieke inhoud maken en zich houden aan de standaard regels voor het bouwen van links.

Het is belangrijk om kwaliteitslinks te gebruiken voor tier 2 omdat er weinig gebruik wordt gemaakt van spam-achtige links of links die op onbetrouwbare sites zijn geplaatst. Als je gastposting hebt gebruikt voor first-tier backlinks en erin bent geslaagd om de steun van gezaghebbende bronnen te krijgen, moeten second-tier-links overeenkomen met tier-1-links.

De PRPosting- uitwisseling is perfect voor het vinden van relevante donorsites voor verschillende landen. In een persoonlijk account kun je filters gebruiken om een ​​witte lijst met sites te maken en consequent met elke site te werken.

Als het je is gelukt om veel goede backlinks van het derde niveau te krijgen, kun je de optimale waarden van donorlinkstatistieken instellen en de kosten van het plaatsen van links beperken op basis van het projectbudget.

Links op derde niveau

Veel optimizers krijgen backlinks van de derde laag met behulp van automatiseringstools. Ze kunnen worden verkregen via profielen of Web 2.0-bronnen. Er zijn veel tools op de markt waarmee je met minimale inspanning backlinks kunt bouwen.

Als het niet de bedoeling is dat het werk beperkt blijft tot backlinks van derden, moet u niet stoppen met focussen op kwaliteit. In dit geval kunnen tier-3-links worden verkregen van sociale media of niet-gespamde Q&A-sites en andere bronnen.

Een van de manieren om een ​​goede solide link te krijgen, is door linkbuid uit te besteden of door gastposts, blogs dus te kopen die naar uw website verwijzen.  Nu bieden sommige leveranciers Multi tier links aan die bij uw bestelling passen en wat dat in feite betekent, is dat ze links bouwen naar de gastpost die u zojuist hebt gekocht, wat op zijn beurt dat gastpostartikel een beetje meer kracht zal geven .

Hoe meer kracht u naar uw website stuurt, direct of indirect, hoe beter uw rankings, links passeren, en of dit nu in een Tiered linkstructuur is of op een andere manier, het wordt allemaal gedaan met het oog op het verslaan van de concurrentie. Je zult meer willen bouwen, of willen inhalen met anderen die op dit moment voor je liggen in het spel, dus je zult geavanceerde strategieën moeten gebruiken om in te halen.

Sommige leveranciers verkopen meerdere Tiered links, of dat nu tier 2, 3 of 4 tiers links zijn. Het is vermeldenswaard dat je dit waarschijnlijk niet wilt doen door de emmerlading, ze kopen terwijl je je gastposten krijgt in plaats van blindelings alleen gastposten aan te zetten en geen echte strategie of gedachte erachter te hebben, aangezien je in wezen een model aan het maken bent om link juice door te geven.

Wat voor soort links zijn Tier 1-links?

Dit hangt echt af van de leverancier waar je koopt – sommigen gebruiken PBN’s, anderen gebruiken web 2.0’s en een hele reeks andere plaatsen. De sleutel is om relevante links te krijgen, sommige mensen gebruiken tools zoals SEO Autopilot om links naar hun gastposts te bouwen, wat ook een geweldige manier is om het te doen, maar wees voorzichtig, want je kunt jezelf in de problemen brengen als je niet weet wat jij bent aan het doen.

Veel leveranciers zullen meerdere vertrouwde bronnen gebruiken die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd om een ​​kwaliteitsservice te kunnen leveren. Het doel hier is om wat extra goedkope kwaliteitslinks te bouwen om uw gastpost of PBN te versterken. Dus elke link die rechtstreeks verwijst naar de gastpost die je hebt gekocht, wordt beschouwd als een eersteklas link.

Tier 2-koppelingen

Dit zou zijn waar het aantal links toeneemt, maar opnieuw zal het komen van PBN’s, web 2.0’s en andere bronnen die de verkoper deze links kan krijgen en deze zullen in wezen op een iets grotere schaal worden verzonden naar die tier 1-links met een zodat ze de eerste-links activeren die de gastpost activeren die naar uw website linkt.

U kunt agressiever worden met volume op dit niveau, omdat deze links niet naar uw geldsite verwijzen en heel vaak zullen mensen hiervoor tools zoals SEO Autopilot opnieuw gebruiken of rechtstreeks kopen bij uw leverancier die dit voor u zal opzetten en bouwen met de strategieën die ze inzetten.

Zijn er risico’s aan tiered link building?

Aks het goed gedaan is totaal niet!  Het gaat niet om het volume — het gaat allemaal om de kwaliteit van de links die uw site krachtiger maken. Dus, als u niet zeker weet hoeveel links uw lagen moeten hebben, huur dan iemand in om dit voor u te doen. We zullen altijd iemand krijgen die denkt dat dit gemakkelijk klinkt en ermee doorgaat, ze kunnen er 6 maanden, 12 maanden of wat dan ook uit halen, maar op een dag worden ze wakker en zijn hun ranglijsten verdwenen, dus wees voorzichtig met wie je gebruikt .

Meer weten over linkbuilding en andere SEO-technieken? We hebben cursussen en plannen voor iedereen. Reageer dan via onderstaande knop.