Linkbuilding

Linkbuilding nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden sinds 2003 zeer kwalitatieve backlinks aan voor bedrijven in Vlaanderen en Nederland. Onze linkbuildingcampagnes zijn volledig gemaakt zoals Google het vooropstelt. We plaatsen backlinks op zeer relevante websites. (Deze sites worden volledig op maat gemaakt voor uw website) De backlinks komen in de content van de websites waar u als klant alleen opstaat, de linkjuice gaat alleen naar uw website. De sites hebben stuk voor stuk een zeer goede waarde. DA tussen 40 en 60, PA tussen 30 en 40 en DA tussen 30 en 50.

Waarom uw linkbuilding aan ons uitbesteden?

We plaatsen links op zeer relevante websites (links op de home en subpage)

– Onze website hebben een zeer goede waarde DA 40-50, PA 30-40 en DR 30-50
– De links zijn contentlinks (worden verwerkt in de tekst)
– We plaatsen ook blogs met uw link in de content met foto, video …
– De websites indexeren zeer goed en zijn zeer snel.

Dit zijn allemaal de punten die Google vooropstelt voor kwalitatieve linkbuilding.

linkbuilding

Ons bureau bouwt white hat-links voor ambitieuze websites

Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk. Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina’s op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is. Wij zijn een deskundig bedrijf voor het bouwen van links dat op maat gemaakte en creatieve services biedt om uiteindelijk de SEO-prestaties van uw website te verbeteren door backlinks van hoge kwaliteit te bouwen.

Het bouwen van links is niet eenvoudig en het navigeren door het linkbuildinglandschap is tegenwoordig ingewikkeld. Veel bureaus en platforms beweren ongelooflijk werk te doen, maar het is moeilijk om te weten wie te vertrouwen.  Wij gebruiken white hat-link-building-tactieken waar zoekmachines zoals Google en Bing dol op zijn.

Strategie

Ons aangepaste proces voor het bouwen van links omvat meer dan 20 verschillende strategieën voor het bouwen van links die voor elke website werken. Van contentpromotie tot het bouwen van gebroken links en niet-gelinkte merkvermeldingen – we gebruiken elke beschikbare strategie op basis van onze eerste analyse.

Overtreffen

We richten ons op websites en influencers van topkwaliteit die relevant zijn voor de niche en inhoud van onze klant, en lanceren beproefde outreach-campagnes. Onze outreach-techniek wordt voortdurend aangepast om de beste responspercentages en resultaten op te leveren.

Backlinks

We verdienen consequent links met hoge autoriteit voor onze klanten met behulp van een breed scala aan white hat-linkbuilding-methoden. Ons doel is om een ​​robuust backlinkprofiel op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitstijgt.

Resultaten

Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Wij werken niet via startpagina’s en linkruil via linkpartners. Onze linkbuilding gebeurd volledig in eigen beheer. We hebben +- 10.000 websites waar we backlinks en blogs kunnen plaatsen in elke niches en elke week komen we websites bij.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, zult u moeite hebben met zoekmachineverkeer. Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd.

Maandelijkse prijzen

We werken doorgaans met bedrijven op maandelijkse basis, met een gegarandeerd minimum aantal links per maand. Onze linkbuilding pakketten zijn geschikt voor elk budget.

linkbuilding prijzen

Welke linkbuilding strategieën gebruik we?

We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de beste serviceproviders voor linkbuilding die er zijn. Met erkenning komt verantwoordelijkheid, en we houden van de uitdaging om voorop te lopen in de strategie als het gaat om linkbuilding. Onze klanten komen uit binnen en buitenland, van Vlaanderen, Nederland, tot Londen en Barcelona …

We gebruiken heel vee verschillende strategieën, maar onze primaire strategieën zijn onder meer het leveren van HQ backlinks op zeer relevante websites. Waarom kunnen wij dit leveren en heel wat collega’s niet? Vrij eenvoudig omdat wij de websites voor linkbuilding volledig zelf maken op maat voor onze klanten.

Alles wat we doen heeft het belang van onze klant voor ogen, en uiteindelijk is ons doel om uw zoekresultaten te verbeteren door links te bouwen die de naald zullen verplaatsen.

Waarom heb ik een linkbuildingbureau nodig?

Linkbuilding is een complexe en procesgestuurde activiteit die consistent moet worden uitgevoerd om succes te behalen. Ons bureau heeft dat proces geperfectioneerd, waardoor we elke maand consequent een groot aantal links kunnen opbouwen, met een andere medewerker en in elke fase van uw project.

Ja, u zou kunnen investeren in het opbouwen van een intern team, maar de kans is groot dat uw kosten veel hoger zullen zijn en dat u een zeer lange tijd zult besteden aan het leren en aan de slag gaan. Het hebben van een betrouwbare linkbuilding-adviseur met uitgebreide ervaring in een groot aantal campagnes zal ervoor zorgen dat uw bedrijf vanaf het begin succes heeft.

Wat onderscheidt ons  van concurrenten?

In tegenstelling tot andere linkbuildingdiensten die er zijn, hanteren we een zeer zorgvuldige, persoonlijke benadering van elk project dat we aannemen. We gebruiken ongelooflijk hoogwaardige linkbuilding-tactieken om resultaten te bereiken en lanceren aangepaste outreach-campagnes met behulp van een persona die uw bedrijf vertegenwoordigt. We gebruiken nooit een catalogus of database om ons werk gemakkelijker te maken. Met andere woorden, onze aanpak is volledig organisch voor elk nieuw project dat we aannemen.

Het is belangrijk om te onthouden dat we geen SEO-bureau zijn, maar een linkbuildingbureau. Ons team is stuk voor stuk beproefde linkbuilders en we weten wat er nodig is om het ultieme linkprofiel op te bouwen waarmee u zich van de concurrentie onderscheidt.

Hoeveel links bouwen we per maand?

Het aantal varieert afhankelijk van het pakket dat u neemt, maar normaal gesproken bouwen we tussen de 50 en 150 links per maand, afhankelijk van onze klant en de omvang van het project. We stellen doorgaans een gegarandeerd minimumaantal links per maand in, en de variërende factor tussen het bereiken van het doel of het overtreffen ervan hangt simpelweg af van de kwaliteit van de inhoud die we tot onze beschikking hebben om te promoten.

Hoe lang duurt het om resultaten van linkbuilding te zien?

Het duurt 2 tot 6 maanden om significante resultaten te zien van een linkbuilding-campagne. Onthoud dat linkbuilding een proces van lange adem is en we adviseren potentiële klanten altijd om precies te weten waar ze aan beginnen voordat ze onze diensten gebruiken. Iedereen in SEO erkent dat linkbuilding de hoeksteen is van organisch zoeksucces, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze linkbuilding-inspanningen aansluiten bij uw doelen om meer verkeer naar uw website te leiden. Keer op keer heeft ons bedrijf succes geboekt bij spraakmakende klanten, zoals beschreven in onze casestudy’s.

Wat maakt een goede backlink?

Niet alle links zijn gelijk! Het is ongelooflijk belangrijk om links te verdienen vanaf websites van hoge kwaliteit die relevant zijn voor uw bedrijf. Houd er rekening mee dat Google links gebruikt als vertrouwenssignaal om te zien dat mensen naar uw website verwijzen. Het is niet anders dan goede recensies te krijgen.

Helaas bieden veel freelancers en bureaus links aan op websites die gewoon geen verkeer hebben, en Google telt deze ‘nep’-recensies niet mee.

We worden vertrouwd door SEO-managers van enkele van ’s werelds beste online bedrijven om links van hoge kwaliteit te bouwen die echt werken.

linkbuilding service

Backlink Services voor bedrijven die beter willen scoren.

Pagina- en domeinautoriteit is wat websites vooruit stuwt in Google. Onze backlink-services bieden ethische, white-hat-strategieën op basis van inhoudspromotie en digitale PR, waardoor u niet door Google wordt bestraft en uw site op de lange termijn domeinwaarde krijgt.

WAT ZIJN BACKLINKS?

Een backlink is een link op een webpagina die naar een andere website leidt. Het is volgens linkbuilder-nederland.be een van de factoren die het meest gecorreleerd zijn met hoge zoekresultaten .

WAT IS DOMEINAUTORITEIT?

Verschillende SEO-tools, zoals Ahrefs, Moz en Majestic, proberen domeinen te rangschikken met behulp van algoritmische formules om de betrouwbaarheid en autoriteit van een website te meten op basis van hun historische backlinkportfolio’s. Ze gebruiken verschillende factoren bij het bepalen van deze statistiek, zoals de kwaliteit van links, het aantal links, de versheid van links en ankertekst om te bepalen hoe waarschijnlijk het is dat dat domein door Google wordt vertrouwd. Het opbouwen van een hoge domeinautoriteit is na verloop van tijd een van de belangrijkste componenten van een succesvolle SEO-strategie.

WAAROM ZIJN BACKLINKS BELANGRIJK?

Backlinks zijn een enorme factor in het niet alleen signaleren aan Google dat u een gezaghebbende en geloofwaardige site bent, maar helpen ook bij het bepalen van uw Domain Authority-score. Volgens  linkbuilder-nederland.be  zijn backlinks een van de meest invloedrijke factoren in de zoekresultaten. Ze zijn niet alleen belangrijk aan de achterkant van uw site, maar ze geven ook aan personen op andere sites aan dat u betrouwbaar bent. Hoe meer gezaghebbende domeinen u noemen, hoe groter de kans dat u wordt gezien als een vertrouwde bron. De extra links creëren ook nog een “achterdeur” voor online verkeer om zichzelf naar uw site te leiden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WHITE HAT EN BLACK HAT LINKBUILDING?

Bij A linkbuilder-nederland.be houden we ons niet bezig met black hat SEO-tactieken of het kopen van links. Black hat SEO bestaat uit het kopen van links, meestal van lage kwaliteit, om op korte termijn rankings te krijgen. Deze praktijk is strikt in strijd met de richtlijnen van Google en zal op de lange termijn een website schaden.

In plaats daarvan werken we samen met onze klanten om geweldige deelbare inhoud te creëren en die inhoud te promoten bij bloggers, journalisten en andere beïnvloeders om een ​​vermelding te krijgen van andere gezaghebbende sites. Dit is een redactionele aanpak met een witte hoed die ook op lange termijn waarde creëert voor uw website en merk.

WAT IS JOUW BACKLINK-STRATEGIE?

We beginnen met het analyseren van de backlinkportfolio’s van onze klanten om doorlopende relaties op te bouwen met de bloggers en redacteuren van websites die al naar onze klanten hebben gelinkt. Ten tweede kijken we naar de backlinks van uw concurrent om potentiële websites te identificeren waarmee we een relatie kunnen opbouwen en inhoud kunnen promoten. We schakelen PR- en socialemediateams in om meer merkvermeldingen en -distributie te krijgen, wat de beste manier is om backlinks te krijgen voor een grote organisatie.

HOEVEEL KOST DEZE BACKLINK SEO-SERVICE?

Backlink-onderzoeksdiensten maken deel uit van onze grotere SEO-strategie. Het wordt niet als een op zichzelf staande dienst aangeboden. We betrekken klanten bij een holistische SEO-service/-oplossing van technische audits, contentstrategie, backlinkonderzoek, enz. Het opbouwen van uw domeinautoriteit kan niet in een vacuüm worden gedaan, het moet worden geïntegreerd met uw gehele SEO-strategie. Bestel hier een pakket