linkbuilding tips

Linkbuilding tips nodig? Je hebt er waarschijnlijk van gehoord, linkbuilding helpt om hoger te ranken in Google, linkbuilding zal de SEO waarde van uw website verhogen … Dit is allemaal waar als linkbuilding op de juiste manier gebeurd.

Met onze linkbuilding tips hoger scoren in Google

De tijd dat je met linkruil en wat linkjes op startpagina’s hoger ging scoren is al lang voorbij, deze technieken werken niet meer. Hoe moet linkbuilding dan wel de dag van vandaag? Wel je moet links krijgen van relevante websites met een hoger DA en DR waarde. Deze links moeten in de content van de websites staan (vandaar dat blogs op andere websites zo populair zijn). Je moet op de websitepagina ook alleen staan met jou link of links:

Dit is een voorbeeld hoe linkbuilding moet: https://www.laminaat-prijzen.be/page/houten-lamellen-op-maat-of-standaard-maten de website is zeer relevant en in de content staan alleen de links van de klant + ook een foto of foto’s is belangrijk. De DA waarde van de website is DA 58 en de DR waarde is DR 37.  Zoals we hier werken is het volleddig zoals Google het wil. En op die manier werken wij ook voor onze klanten.

We ontwikkelen zeer sterke websites waar de backlinks van klant op komen te staan in combinatie met links verwerkt in zeer relevante sterke blogs.

Contacteer ons

Waarom linkbuilding uitbesteden? Waarom van onze linkbuilding tips gebruik maken? Het bespaart je veel, veel tijd. Contacteer ons voor meer info +32 495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Wij bieden linkbuilding aan betaalbare prijzen.

linkbuilding uitbesteden

 

De beste linkbuilding-service voor uw bedrijf

Krijg meer verwijzende domeinen en creëer merkgeloofwaardigheid. Verwijzende domeinen zijn cruciale aspecten van SEO-linkbuildingservices. Om het succes van uw linkbuilding-campagne te garanderen, moet u backlinks van hoge kwaliteit verkrijgen van meerdere betrouwbare, gezaghebbende websites.

Hoe hoger de domeinautoriteit van uw verwijzende domeinen, hoe groter de impact op uw zoekresultaten. Evenzo, hoe meer linkdomeinen backlinks naar uw website genereren, hoe meer verkeer u verwerft.

Linkbuilding proces

Bij linkbuilding tips gebruiken we geavanceerde tools en strategieën voor linkbuilding om uw backlinkprofielen te beoordelen en effectieve manieren te bepalen om meer hoogwaardige verwijzende domeinen te verwerven. Onze SEO-linkbuilding omvat beoordeling van verwijzende domeinenrapporten, inhoudsanalyse, benchmarking van concurrenten, contentmarketing en ontwikkeling van aangepaste linkbuilding-pakketten. We werken nauw samen met ons SEO-team om white hat-linkbuildingstrategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw merkdoelstellingen. Vertrouw erop dat we ons voor 101 procent inzetten voor het succes van uw backlinkstrategie.

White Label Link Building-oplossingen

We begrijpen dat het runnen van een digitaal marketingbureau arbeidsintensief kan zijn. SEO omvat verschillende taken, waaronder technische SEO-audit, trefwoordonderzoek, inhoudsontwikkeling , metadata-analyse en conversieratio-optimalisatie (CRO) , die een tol van uw tijd, middelen en inspanningen kunnen eisen. Naast deze taken moet je ook klantrelaties opbouwen en meer verkopen stimuleren.

Besteed uw SEO-linkbuildingservices uit om op grote schaal te gedijen en hoogwaardige backlinks te beveiligen.

Ons white label linkbuilding-partnerschap stelt u in staat om gebruik te maken van onze jarenlange expertise om uw activiteiten te stroomlijnen en geloofwaardige linkplaatsingen voor uw klanten te krijgen.

Upload eenvoudig uw bestelling met uw ankertekst en uw doel-URL, kies uw gewenste DA en zie uw links live gaan.

Met de white label linkbuilding-service van linkbuilding tips  krijgt u:

Geen contractenVolledige transparantieGeen minimum aankoopConsistente doorlooptijdenHoogwaardige tactieken voor het bouwen van links. Uitgebreide linkbuilding rapporten
Richt uw inspanningen op het verwerven van meer business en het creëren van robuuste relaties met uw klanten, terwijl ons linkbuildingbedrijf het technische werk voor haar rekening neemt.

Waarom kiezen voor linkbuilding tips  voor uw linkbuildingdiensten
Bouw een duurzaam organisch groeipatroon op en bereik uw doelen

linkbuilding tips is uw digitale marketingpartner. We bieden een volledige reeks linkbuilding-services die zijn ontworpen om u te helpen uw concurrenten te overtreffen en uw backlinkmogelijkheden te maximaliseren. Dit is wat je kunt verwachten van onze linkbuilding service:

UITGEBREIDE WEBSITE ANALYSE

We beoordelen uw website om uw best presterende pagina’s te bepalen, hiaten in de inhoud te identificeren, verbroken links te vinden en te herstellen en uw strategie voor linkbuilding in kaart te brengen. Website-analyse stelt ons ook in staat om de demografische gegevens en interesses van uw paginabezoekers te bepalen, wat ons helpt bij het creëren van gerichte inhoud. We maken gebruik van analyses om oplossingen voor linkbuilding te ontwikkelen die waardevolle verwijzingen genereren.

WHITE HAT LINKBUILDING

Black hat-technieken voor het bouwen van links kunnen uw website via Google-sancties opblazen en uw rangschikkingspotentieel belemmeren. Bij linkbuilding tips ebruiken we white hat-strategieën voor het bouwen van links en stellen we duidelijke statistieken vast om uw mogelijkheden voor het plaatsen van links te maximaliseren. Ons linkbuildingbureau evalueert regelmatig de kwaliteit van uw verwijzende domeinen om backlinks van sites met een hoge autoriteit te beveiligen.

Van uw zoekwoordstrategie en contentmarketingtactieken tot contentpromotie en backlinkstrategieën, wij zorgen ervoor dat alle aspecten van uw linkbuilding-pakket gericht zijn op slimme doelen. Onze linkbuilding-specialisten bepalen uw doelstellingen, ontwikkelen uw activa, onderzoeken uw linkdoelen en lanceren linkbuilding-campagnes. We brengen uw campagnes in kaart om de beste mogelijkheden en strategieën voor linkbuilding te maximaliseren.

Onze linkbuilding experts zorgen ervoor dat al onze SEO linkbuilding pakketten voldoen aan uw kwaliteitsnormen. We werken samen met onze digitale marketingexperts en brainstormen met uw projectmanagers om linkbuildingtactieken te ontwikkelen die online groei stimuleren. Plan een gesprek met ons linkbuildingbedrijf en laten we uw campagne starten.

linkbuilding tips  SEO linkbuilding specialisten hebben jarenlange expertise en ervaring in het creëren van white hat linkbuilding oplossingen. Ons team heeft een goed begrip van de richtlijnen van zoekmachines bij het opbouwen van merkbekendheid en het promoten van inhoud op verschillende online platforms. Werk met ons samen en krijg door zoekmachines goedgekeurde methoden voor het bouwen van links.

We analyseren uw doelgroep, merkboodschappen en backlinkprofiel om ervoor te zorgen dat uw off-page SEO-strategie overeenkomt met uw doelen. Ons linkbuildingbureau biedt een contract van zes maanden aan voor onze linkbuildingservice, zodat u meer tijd heeft om de resultaten van onze linkbuilding-inspanningen te beoordelen. We bieden ook diepgaande campagnerapporten met het totale aantal gepubliceerde links, rankingverbeteringen en backlinksamenvattingen.

 

linkbuilding tips

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een praktijk van het verhogen van het aantal en de kwaliteit van inkomende links (backlinks) naar een website met als doel de positie van zoekmachines te verbeteren. Veelgebruikte strategieën voor het bouwen van links zijn contentmarketing, e-mailbereik, public relations, het bouwen van gebroken links, enzovoort.

Backlinks zijn een go-to ranking-signaal voor Google, dat zich nu meer dan ooit richt op hun kwaliteit. Maar wat maakt een goede koppeling?

Hier zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het vinden van een kwaliteitslink:

Pagina autoriteit. Links van sites met een hoge autoriteit geven u een hogere PageRank dan andere niet-gezaghebbende pagina’s.
Website autoriteit. Een blog zonder naam heeft weinig impact in vergelijking met websites als Forbes.
Relevantie van de website. Als u een verkoopblog heeft, levert het geen winst op als u een link krijgt van een gezaghebbende site over irrelevante onderwerpen zoals gezondheid en voeding.
Link positie. U zult nauwelijks profiteren van links die ergens in zijbalken of een paginavoettekst worden geplaatst. Degenen die u de gewenste resultaten kunnen opleveren, bevinden zich in het midden van de pagina-inhoud.
Link ankertekst. Dat is een tekst waarop u klikt om van de ene webbestemming naar de andere te gaan. Google gebruikt het als een ranking-signaal.
Koppel gelijktijdige gebeurtenissen. Google gebruikt tekst rond uw link om te begrijpen waar uw pagina over gaat.
Redactioneel geplaatste link. Een redactioneel geplaatste link betekent dat iemand op een natuurlijke manier naar u linkt omdat ze uw inhoud gewoon leuk vonden, dus het is een kwaliteitslink.
Gast-posting. Als je een gastpost publiceert op een site die alleen bestaat voor het publiceren van gastposts of op een platform dat geen betekenisvolle relatie heeft met de jouwe, is dat een rode vlag voor Google om je gastpost als spam te beschouwen.
Nofollow versus dofollow-links. Als u bij het controleren van de code van de link de tag “rel=”nofollow” ziet, betekent dit dat Google geen rekening zal houden met deze backlink bij het bepalen van de SEO-waarde. U zou dus geïnteresseerd moeten zijn in “dofollow” -links.

Wat maakt een goede link?

Nu u begrijpt op welke links u zich moet concentreren, gaan we dieper in op hoe u kunt slagen in uw inspanningen voor het opbouwen van links.

Linkbuilding strategieën van Backlinko
Brain Dean biedt drie strategieën voor linkbuilding die bedoeld zijn om u topresultaten te bezorgen:

Bronpagina linkbuilding
Gebroken linkbuilding
De Skyscraper-techniek
We hebben een apart bericht gewijd aan de Skyscraper-techniek, waar we deze in volledige helderheid hebben besproken en enkele motiverende use-cases hebben gedeeld, dus ik stel voor dat we nadenken over wat er zo charmant is aan twee andere strategieën.

De kern van deze strategie is de volgende: u vindt de pagina die linkt naar de geweldige inhoud over een bepaald onderwerp en biedt uw best passende inhoud voor die bronpagina. Zo verloopt het proces stap voor stap:

Stap 1. Bronpagina’s zoeken
Gebruik de volgende zoekreeksen die speciaal zijn ontworpen om bronpagina’s in Google te vinden:

“Zoekwoord” + inurl:links
“Zoekwoord” + “handige bronnen”
“Zoekwoord” + “handige bronnen”
“Zoekwoord” + “nuttige links”
Stap 2. Analyseer de bronpagina
Zodra u een bronpagina heeft gevonden, is het hoog tijd om te bepalen of de link van deze pagina u enige winst oplevert. Analyseer hoe gezaghebbend deze pagina is door de beoordeling te controleren. U kunt het doen met Ahrefs:

Paginabeoordeling controleren met Ahrefs

Stap 3. Vind (of maak!) uw best passende inhoud
Nu zou je iets moeten aanbieden dat beter bij deze bronpagina past dan wat dan ook.

Stap 4. Neem contact op met de eigenaar van de bronpagina
Brian Dean stelt voor om het volgende script te gebruiken:

Script om contact op te nemen met een eigenaar van een bronpagina

Opmerking: om contact op te nemen met de eigenaar van de bronpagina met uw aanbod, gaat u naar de pagina Contact van de website , die de nodige contactgegevens zal bevatten. Als alternatief kunt u de linkbuilding tips Email Finder-tool gebruiken om het e-mailadres rechtstreeks vanaf de bronpagina te krijgen.

Gebroken linkbuilding

De strategie bestaat uit het vinden van een bron met veel uitgaande links, het detecteren van verbroken verbindingen en het aanbieden van een vervanging. Het charmante van deze strategie is dat je waarde toevoegt aan iemands website, wat je kansen op een backlink vergroot.

Laten we eens kijken hoe het werkt:

Stap 1. Installeer Check My Links of LinkMiner
Brain beveelt beide tools aan om verbroken links op elke pagina te vinden.

Link mijnwerker

Stap 2. Vind pagina’s met veel uitgaande links
De pagina die over het algemeen veel links heeft, heeft een grotere kans op verbroken links. In deze context zullen bronpagina’s uw echte vondst zijn.

Stap 3. Zoek gebroken links
Zodra u op de pagina met veel links bent, voert u de extensie uit die u zojuist hebt geïnstalleerd en laat deze verbroken koppelingen in de tekst detecteren.

Verbroken links detecteren

Stap 4. Neem contact op met de site-eigenaar over de verbroken link
Nu hoeft u alleen nog maar de contactgegevens van de site-eigenaar te vinden, deze een e-mail te sturen over de verbroken link en de link naar uw inhoud voor te stellen in plaats van de verbroken link. Hier stelt Brian Dean een ander handig script voor:

Om de gebroken link-building-aanpak te illustreren, deelt hij ook zijn eigen succesverhaal met behulp van deze strategie.

Best practices voor linkbuilding

linkbuilding tips is door de jaren heen volhardend geweest in het verzamelen van de beste praktijken op het gebied van linkbuilding en is genereus om deze te delen. Laten we dus eens kijken naar hun lijst met geavanceerde tips voor het bouwen van links:

Gebruik link reclamatie. Vaak bent u niet gekoppeld aan wanneer genoemd, hoewel u dat wel zou moeten zijn. Zo ziet het eruit:

Link terugvordering

U kunt dergelijke niet-gelinkte vermeldingen detecteren met Buzzsumo en contact opnemen met de eigenaren van de inhoud met een vriendelijk duwtje om ze om te zetten in geldige links.

Visuals maken

Ongeveer 91% van de mensen geeft de voorkeur aan visuele inhoud boven traditionele op tekst gebaseerde mediatypen. Wij zijn dol op afbeeldingen! Dus door uw concepten en ideeën te visualiseren, heeft u meer kans om ze door bloggers ergens in hun berichten te zien gebruiken, waardoor ze naar u teruglinken.

Gebruik Google reverse image search

Wat als je een heldere infographic hebt gemaakt, maar je afbeelding is gebruikt zonder bronvermelding?

Een tip van linkbuilding tips is om het te controleren met Google reverse image search. Raak niet van streek als je ziet dat iemand je visuals heeft gebruikt! Gebruik het in plaats daarvan als een bonuskans om een ​​link te vragen (net als bij het terugwinnen van links).

Stuur voelsprieten-e-mails in plaats van meteen om een ​​link te vragen
U kunt een proces in twee stappen gebruiken om om een ​​link te vragen. Dan ga je niet alleen voor de afsluiting in het allereerste bericht, maar begin je met een korte voel-e-mail en ga je verder met een ander, meer gepersonaliseerd bericht waarin je aanbod staat.

Gebruik de tool Link Intersect

Waarom analyseert u de links naar uw concurrenten niet? Wanneer iemand naar andere websites in dezelfde niche linkt, zullen ze hoogstwaarschijnlijk naar jou linken als daarom wordt gevraagd. Wat wel van pas zal komen, is de functie Link Intersect van Ahrefs. U kunt eenvoudig 2 of 3 concurrenten vermelden, en de tool zal u laten zien wie naar hen linkt.

Link Intersect-tool – Ahrefs

Lijsten met aanbevolen linkdoelen gebruiken
Je bent waarschijnlijk zoiets als beste bloglijsten tegengekomen, nietwaar? linkbuilding tips raadt u aan ze te gebruiken als een goede mogelijkheid om links te bouwen (hetzelfde als bronnenlijsten, weet u nog?).

U hoeft bijvoorbeeld niet ver te gaan om de beste verkoopblogs te zoeken – Hubspot heeft de lijst al voor u opgesteld:

Top 35 verkoopblogs van Hubspot

Linkbuilding case van linkbuilding tips
Om te laten zien hoe sommige van de bovengenoemde strategieën en tips in de praktijk werken, hebben we besloten om een ​​van de recente cases van linkbuilding tips  te delen.

Ons doel was niet om links via vermeldingen op te bouwen. We waren geïnteresseerd in het plaatsen van een gast, dus we hebben gekozen voor een gebroken link-strategie als personalisatie-hack.

Laten we eens kijken hoe we het stap voor stap hebben uitgevoerd:

Stap 1. We kwamen een gebroken link tegen in een van de berichten over sales enablement. Gelinkt worden door het bedrijf dat de verkoopblog beheerde, was een goed idee, omdat deze blog relevant is voor ons product en de onderwerpen weerspiegelt die we vaak bespreken in onze artikelen. Dus, afgezien van het schrijven van een gastpost, hadden we de kans om onze ervaringen uit te wisselen.

Stap 2. Na het onderzoek hebben we iemand gevonden die verantwoordelijk is voor de blog van het bedrijf. Vervolgens hebben we linkbuilding tips Email Finder gebruikt om het e-mailadres van deze persoon te krijgen.

Het is makkelijk! Als u de naam van een persoon en een bedrijfsdomein kent, kunt u een Single Email Search-optie gebruiken die u in minder dan een minuut de gerichte e-mail bezorgt, terwijl Email Verifier dit e-mailadres automatisch controleert op geldigheid:

Afsluiten

Linkbuilding is moeilijk, tenzij je je kennis gaat verrijken en tactieken oefent die bewezen hebben effectief te zijn. Meer nog, naarmate strategieën voor linkbuilding blijven evolueren, moet u voorbereid zijn op constant leren en het tot leven brengen van de best practices.  Nu je vol zit met enkele van de meest effectieve tips, is het jouw beurt om te demonstreren hoe ze presteren. Ga de uitdaging aan en gebruik Snov.io om je reis naar linkbuilding te begeleiden!