Linkbuilding pakket

Linkbuilding pakket gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres.  Linkbuilding pakketten (Backlink pakketten) voor elke niche. Onze pakketten voor linkbuilding bieden een breed scala aan linkstatistieken, het aantal backlinks en een algemene korting in vergelijking met individuele linkaankopen. Een Linkbuilding pakket per maand is zeer interessant, je hoeft zelf nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor backlinks elke maand en u als klant krijgt maandelijks een overzicht van de links die we hebben geplaatst in je Linkbuilding pakket.

Linkbuilding pakket per maand

 

Contacteer ons

Waarom linkbuilding uitbesteden? Het bespaart je veel, veel tijd. Contacteer ons voor meer info +32 495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Wij bieden een Linkbuilding pakket per maand aan betaalbare prijzen.

Linkbuilding paketten

linkbuilding is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per maand, die maandelijks opgezegd kunnen worden.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van een Linkbuilding pakket pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met een linkbuilding pakket per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

linkbuilding pakket

Link building extra woord = 35 € 

Daar wij de linkbuilding volledig manueel behandelen werken wij met een contract van 1 jaar. Als u kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting.

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Inbegrepen in ons Linkbuilding pakket : ABC linkbuilding (handmatig), schrijven en plaatsen van artikelen, blogs, SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

Op zoek naar andere linkmogelijkheden?

Schrijven artikelen/blog Gastposts:  Gloednieuwe blogposts op echte websites. 500+ woorden aan professioneel geschreven inhoud met uw Dofollow-link(s)
€ 25 voor het schrijven van het artikel + € 50 voor plaatsen van het artikel

PER PLAATSING DUS € 75

✔ Linkbuilding pakket op website met een DR 30+
Linkbuilding pakket met links op echte websites
Linkbuilding pakket Geschreven in de taal dat u wil
 Do-Volg contextuele link
Blog binnen de 24 uur live
Linkbuilding pakket met aangepaste ankertekst
Doorgelicht op kwaliteit en kracht
Geen dubbele links*
 Artikel van 500+ woorden**

Tier 2 linkbuilding

Geef bestaande backlinks een boost met tier 2-links. Voeg kracht en vertrouwen toe aan een link, waardoor deze effectiever wordt.

Tier 2-koppelingen kopen

Een superieur type link waarmee u het meeste waar voor uw geld krijgt.

Tier 2 backlinks is een link die is gebouwd naar een van uw bestaande links op uw website. Tier 2-links zijn over het algemeen gebouwd naar backlinks met een lagere pagina-autoriteit maar een hoger niveau van domeinautoriteit. U zou bijvoorbeeld geen Tier2-links naar een DR20-website bouwen. Perfect om bestaande links een boost te geven.

Tier 2-koppelingen

Een Linkbuilding pakket  van 500 Tier 2-koppelingen = € 30

  • Perfect voor het versterken van bestaande links
  • Links op echte websites
  • Websites met verwijzende domeinen
  • Links geplaatst binnen 24 uur
  • Veel veiliger dan PBN’s!

linkbuilding pakket

Hoe gaan we tewerk?

Wij verzorgen uw linkbuilding:

1. Linkbuilding-service: Stuur ons uw URL’s, ankertekstselectie en trefwoorden. Ons professionele SEO-team zal handmatig relevante en hoogwaardige websites ontwikkelen die uw niche of onderwerp delen.

We ontwerpen elke website zelf. Wij ontwerpen relevante content voor onze website en blogs. Dit omvat ook een natuurlijke in-content plaatsing van links in redactionele stijl, met vermelding van de door u gekozen ankertekst.

U ontvangt een gedetailleerd rapport, inclusief metrische gegevens, met betrekking tot uw gastpost en outreach-links nadat deze zijn gepubliceerd.


Het bouwen van links op schaal in elke niche kan een zware en tijdrovende taak zijn. Maar met de hulp van ons geweldige outreach-team zullen ze al het harde werk voor je doen.

Met onze grote voorraad aan contacten waarmee we de afgelopen 3 jaar een relatie hebben opgebouwd, kunnen we linkbuilding voor elke niche accommoderen.

Keur alle links vooraf goed voordat ze live gaan. We werken bij Searcharoo op volledige transparantie door u de links te tonen die we voor u vinden. Je hebt de mogelijkheid om door te gaan met de link, of we zullen een vervanging voor je vinden. Gratis.

Als u een website heeft en uw organische bezoekersaantallen wilt vergroten, hoeft u niet verder te zoeken. We hebben 4 opties voor je, gebaseerd op DR (domain rating). We raden een regelmatige mix van hoge DR-links aan voor meer concurrerende niches.

*Geef ons een lijst van uw huidige verwijzende domeinen wanneer u uw informatie uploadt (de stap na betaling), en we zullen ervoor zorgen dat er geen dubbele links worden gebouwd

Welke soorten links zijn dit?

De in ons linkbuilding pakket zijn links in de content van website en links via blogs op andere websites.Redactionele bewerkingen zijn anders dan gastberichten, in die zin dat de website-eigenaar een bestaand gerelateerd bericht aan het bewerken is dat al is geïndexeerd, verouderd, live is en soms organisch verkeer en bestaande tier 2-backlinks heeft .

Deze combinatie zorgt ervoor dat uw links sneller worden opgepikt en dat u sneller rankt. Het best mogelijke type link, in onze ogen.

Zijn dit PBN’s of gehackte bewerkingen?

Omdat we onze klanten waarderen en willen dat iedereen het goed doet, worden al onze links handmatig gevonden via echt bereik. Elke website die we vinden en waarmee we contact opnemen, wordt handmatig door ons team gecontroleerd op kwaliteit, uiterlijk, verkeer, verwijzende domeinen, DA, DR en andere belangrijke statistieken.Ons team werkt alleen samen met de eigenaar van elke website om links te verkrijgen die echt zijn en goedgekeurd zijn door de webmaster voordat ze live gaan. Dit is om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke links ontvangen met een extreem laag drop-percentage. Ervoor zorgen dat al onze klanten de beste ROI krijgen op hun linkuitgaven.

Zijn deze links relevant voor mijn site?

Ons doel is om links aan te bieden die actueel hyperrelevant zijn voor de pagina waar u de backlink naartoe wilt laten gaan.Onze ideale linkplaatsing zou uw zoekwoord in de titel van het bericht zijn, en dit is wat we altijd eerst voor u proberen te vinden.

Soms hebben blogeigenaren echter nog niet over uw specifieke onderwerp geschreven, dus gaan we voor de op één na beste, actueel relevante post.