Linkbuilding bureau

Linkbuilding bureau nodig? Wil je met linkbuilding beginnen? Schakel dan een expert in want goede backlinks verkrijgen is  niet eenvoudig

Link building, simpel gezegd, is het proces van het krijgen van andere websites om terug te linken naar uw website. Alle marketeers en ondernemers moeten geïnteresseerd zijn in het bouwen van links naar verwijzingsverkeer te rijden en hun site de autoriteit te verhogen. Als u een website heeft en zoekverkeer wilt, moet u consequent goede links van relevante websites beveiligen. Het betekent dat je linkbuilding nodig hebt. Linkbuilding vereist sterke sociale vaardigheden, uitstekende communicatie, doorzettingsvermogen en creativiteit. Het is marketing, verkoop en psychologie gecombineerd.

Waarom backlinks via linkbuilding bureau?

Google’s algoritmes zijn complex en altijd in ontwikkeling, maar backlinks blijven een belangrijke factor in hoe elke zoekmachine bepaalt welke sites rangschikken voor welke zoekwoorden. Het bouwen van links is een van de vele tactieken die worden gebruikt in zoekmachine optimalisatie (SEO) omdat links een signaal zijn voor Google dat uw site een kwaliteitsbron is die het waard is om geciteerd te worden. Daarom hebben sites met meer backlinks de neiging om hogere rankings te verdienen. Begin er zelf niet aan maar schakel een Linkbuilding bureau in!

Er is echter een goede en een verkeerde manier om links naar uw site te bouwen. Als u de lange termijn levensvatbaarheid van uw site en bedrijf, moet u alleen bezig met natuurlijke linkbuilding, dat wil zeggen, het proces van het verdienen van links in plaats van het kopen van hen of anderszins het bereiken van hen door manipulatieve tactieken (soms bekend als black-hat SEO, een praktijk die uw site kan krijgen in wezen verbannen uit de zoekresultaten).

Dat gezegd hebbende, natuurlijke, organische linkbuilding is een moeilijk, tijdrovend proces. Niet alle links zijn gelijk: Een link van een gezaghebbende website zoals de Wall Street Journal zal een grotere impact hebben op je ranking op de SERP dan een link van een kleine of nieuw gebouwde website, maar links van hoge kwaliteit zijn moeilijker te krijgen.

Vergeet niet dat linkbuilding noodzakelijk is voor het bereiken van hoge organische zoekposities.

Contacteer ons

Waarom linkbuilding uitbesteden? Het bespaart je veel, veel tijd. Contacteer ons voor meer info +32 495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Hoger ranken in Google via ons Linkbuilding bureau . Bekijk onze scherp geprijste SEO pakketten:

Linkbuilding bureau

Waarom linkbuilding belangrijk is voor SEO

Link building is belangrijk omdat het een belangrijke factor is in hoe Google webpagina’s rangschikt. Google merkt op dat:

“In het algemeen kunnen webmasters de rang van hun sites verbeteren door het aantal sites van hoge kwaliteit dat naar hun pagina’s linkt te verhogen.”

Stel dat we een site hebben waarop we windturbine-apparatuur promoten die we verkopen. We concurreren met een andere fabrikant van windturbine-apparatuur. Een van de factoren waar Google naar kijkt om te bepalen hoe onze pagina’s worden gerangschikt, is linkpopulariteit.
Eenvoudige Link Building Strategieën: Hoe krijg je andere sites om naar jou te linken via een Linkbuilding bureau natuurlijk.

linkbuilding bureau

Er zijn een aantal link building strategieën die gebruikt worden om externe websites naar de uwe te laten linken:

Content Creatie & Promotie – Creëer meeslepende, unieke, kwalitatieve content waar mensen van nature naar zullen willen verwijzen en linken, en vertel mensen erover. Je moet het woord verspreiden voordat je kunt verwachten dat iemand je inhoud vindt en ernaar linkt!

Recensies en vermeldingen – Breng uw product, dienst of site onder de aandacht van beïnvloeders in uw branche, zoals populaire bloggers of mensen met een groot aantal volgers in de sociale media.

 1. Links zijn waardevol bij zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  Links zijn een sterke rankingfactor in het zoekalgoritme van Google (en andere zoekmachines).
 2. Links zijn waardevol bij de ontwikkeling van het publiek.
  Het beveiligen van een link op een andere website geeft een ander publiek directe toegang tot uw website en kan verwijzingsverkeer doorgeven .
 3. Links zijn waardevol voor marketing.
  Een link is een blijk van vertrouwen van de ene website naar de andere. Elke schakel creëert een positieve verbinding en ontwikkelt een relatie.

Links zijn essentieel voor het vergroten van het online verkeer. Een website zonder links zal geen verkeer krijgen – van zoekopdrachten of van andere websites.

Dat is de korte, kernachtige uitleg. Laten we nu eens dieper kijken.

Bouw gratis links met interne linkbuilding

Er is een makkelijke, onderschatte manier om links te bouwen naar de pagina’s die u probeert te verbeteren in de zoekmachine rankings voor. En het is een Linkbuilding bureau methode waar je totale controle over hebt: Interne link building.

In een poging om een webpagina te krijgen om te rangschikken, zijn er een paar belangrijke factoren te overwegen:

Anchor Text – Een van de belangrijkste dingen die zoekmachines in aanmerking nemen bij het ranken van een pagina is de daadwerkelijke tekst die een linkende pagina gebruikt om over jouw content te praten. Dus als iemand linkt naar onze Linkbuilding bureau site met de tekst “Linkbuilding bureau”, zal dat ons helpen om hoog te scoren voor dat trefwoord zin, terwijl als ze gewoon tekst als “Linkbuilder Nederland” hadden gebruikt om te linken naar onze site, zouden we niet genieten van hetzelfde ranking voordeel voor de zin “wind turbine onderdelen”.

Kwaliteit van de Linking Page – Een andere factor waarmee ons Linkbuilding bureau rekening zal houden is de kwaliteit van de pagina die de link stuurt; zoekmachines staan links van hoge kwaliteit, vertrouwde pagina’s om meer te tellen in het stimuleren van rankings dan twijfelachtige pagina’s en sites.

De pagina waar de link op gericht is – Vaak, wanneer mensen over uw site praten, zullen ze linken naar de homepage. Dit maakt het moeilijk voor individuele pagina’s om hoge rankings te bereiken (omdat het zo moeilijk is voor hen om hun eigen link equity te genereren).

Dit zijn allemaal elementen die we niet in de hand hebben als we proberen andere sites naar ons te laten linken. We hebben echter wel controle over al deze elementen bij het linken naar onze eigen pagina’s vanuit onze eigen inhoud. Dat kunnen we wel:

Bepalen welke ankertekst te gebruiken.

 • Beslissen naar welke pagina die ankertekst moet wijzen.
 • Ervoor zorgen dat de kwaliteit en inhoud van de linking pagina hoog is (aangezien het onze pagina is!).
 • Het bouwen van externe links naar uw site is belangrijk, maar door meer van uw inspanningen te richten op de optimalisatie van deze interne links kunt u kwaliteit in-bound links bouwen met rijke ankertekst naar de juiste pagina’s, wat u een ongeëvenaarde ranking boost zal geven (gratis!).

Interne Link Building Tools en Tips

Dus hoe ga je te werk om deze geweldige interne links te bouwen? Nou, je kunt een systeem opzetten om je pagina’s aan elkaar te linken in een paar eenvoudige stappen:

Keyword Research for Link Building

 •  Ten eerste, moet u gebruik maken van een keyword research tool om tal van zoekwoorden voorgesteld aan u die zowel relevant en populair zijn.
 • Wijs Trefwoorden toe aan Inhoud
 • Vervolgens, moet u uw trefwoorden strategisch groeperen, om een zoekvriendelijke informatie architectuur te creëren.
 • Link pagina’s met behulp van gerichte ankertekst
 • De laatste stap is om uw trefwoord onderzoek toe te passen op intelligente inter-linking; u doet dit door te linken naar inhoud met behulp van de zoekwoorden die u hebt ontdekt.

De uitvoering van het derde punt is de sleutel. Je moet er zeker van zijn dat je linkt naar de juiste pagina’s met de juiste ankertekst.

Linkbuilding via een linkbuilding bureau is het proces waarbij een link op een onafhankelijke website terug naar uw eigen site (of die van een klant) wordt beveiligd.

Het waarom:

Google zoeken is gebaseerd op links. Hoe meer links u heeft van relevante en gezaghebbende websites, hoe beter uw website zal presteren bij het zoeken naar relevante zoekopdrachten. Links genereren ook verwijzingsverkeer en helpen bij het ontwikkelen van relaties.

De beste SEO-bedrijven gebruiken aangepaste strategieën met diverse tactieken die zijn ontworpen om een ​​andere website ervan te overtuigen dat het in hun of hun publiek belang is om naar een pagina op uw site te linken. (doet ook een linkbuilding bureau  natuurlijk)

Linkbuilding werd populairder met de opkomst van Google in 1998 en is vandaag de dag nog steeds van vitaal belang.

SEO’s, marketeers en website-eigenaren gebruiken linkbuilding om het verkeer naar hun site te vergroten via zoekopdrachten.