linkbuilding bedrijven

Linkbuilding bedrijven zijn en genoeg maar het voor jou belangrijk om met het juiste bedrijf in zee te gaan. Als je met linkbuilding wil starten moet je backlinks krijgen op zeer relevante websites (in de content van de website) niet op een partner pagina of startpagina’s … De websites moeten ook een hoge SEO waarde hebben, DA +40 en DR +30. Linkbuilding bedrijven die kwalitatieve backlinks beloven kunnen u dit aanbieden.  Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Linkbuilding bedrijven in Nederland

Wij zijn een deskundig linkbuildingbedrijf voor het bouwen van links die op zeer relevante websites komen die op maat gemaakt zijn voor onze klanten. Als één van de weinig linkbuilding bedrijven werken we via de Tier linkbuilding techniek, onze services zal uiteindelijk de SEO-prestaties van uw website verbeteren omdat we backlinks van hoge kwaliteit bouwen.  Ons bureau bouwt white hat-links die op maat voor onze klanten.  Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk.

Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina’s op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is.

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren?  Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben.

Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen? Ja probeer onze aanpak en je zal snel merken dat wij u organisch kunnen doen stijgen.

Contacteer ons

Waarom linkbuilding uitbesteden? Het bespaart je veel, veel tijd. Contacteer ons voor meer info +32 495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Zoek je Linkbuilding bedrijven die linkbuilding aanbieden aan betaalbare prijzen? Dan zit je hier goed!

linkbuilding uitbesteden

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, krijgt u moeite met zoekmachineverkeer.

Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd.

Multi Tier linkbuilding

De meeste linkbuilding bedrijven werken ook via de Tier linkbuilding techniek. Dit is noodzakelijk om uw linkprofiel te verbeteren. Dit betekend dat de websites waar jou backlinks op staan links krijgen van andere relevante websites. Op die manier worden jou links nog veel sterker.

Tier 2 linkbuilding zal helpen om jou backlinks sterker te maken.

Waarom zou u, in plaats van links te krijgen van pagina’s met bestaande autoriteit, niet de autoriteit verhogen van de pagina’s die al naar uw site linken? Dit zal helpen om de pagina’s die al naar u linken ‘power-up’ te geven, en dat voordeel op zijn beurt door te geven aan uw website.

Wat is Tier 2 Linkbuilding?

Tier 2-linkbuilding is wanneer u links bouwt naar pagina’s op andere domeinen die al naar uw site verwijzen. Het is een alternatief voor reguliere (of tier 1) linkbuilding, waarbij links rechtstreeks naar uw site worden gebouwd. De reden dat het werkt, is dat links van gezaghebbende pagina’s krachtiger zijn dan links van niet-gezaghebbende pagina’s. En de autoriteit van een pagina wordt gedeeltelijk berekend door het backlinkprofiel.

Door het backlinkprofiel van een pagina die naar jou linkt te verbeteren, vergroot je ook de autoriteit van je eigen pagina.

Waarom niet gewoon Tier 1-koppelingen bouwen?

De voor de hand liggende vraag rond gelaagde linkbuilding is “waarom zou je je druk maken?”  Het bouwen van links is moeilijk en tijdrovend. Het is misschien beter om al uw inspanningen te richten op het bouwen van links naar uw eigen domein.

Hoewel dit waar is, als je in staat bent om je bestaande linkprofiel te versterken met tier 2-links, dan is dat natuurlijk iets waar je van moet profiteren. U wilt absoluut geen tier 2-koppelingen bouwen in plaats van tier 1-koppelingen. First-tier links hebben altijd prioriteit.

Maar het is een goed idee om te profiteren van Tier 2-koppelingsmogelijkheden wanneer deze zich voordoen.

Gastposten opstarten

Als je veel gastberichten publiceert en links verdient van totaal nieuwe pagina’s, kan het lang duren voordat die pagina’s worden geïndexeerd en daadwerkelijk effectief worden.

Om de kracht van je gastposts te maximaliseren, moet je daarom:

Vraag de redactie om interne links toe te voegen aan je gastpost
Bouw enkele tier 2-links van lagere DR-sites waar het gemak en de kosten het efficiënt maken om dit te doen
Plaats af en toe een tier 2-link van uw toekomstige gastberichten, vooral terug naar hoge DR-pagina’s waar naar uw website wordt gelinkt

linkbuilding bedrijven
Werkt Tier 2 Link Building echt?

Zoals met alles in SEO, is het moeilijk om te bewijzen dat een tactiek werkt, maar linkbuilding bedrijven die beweren van niet weten niet goed met wat ze bezig zijn. Natuurlijk vertelt Google de wereld niet hoe zijn algoritme werkt, en zelfs als dat zo was, verandert het altijd.

Er zijn echter genoeg redenen om te denken dat gelaagde linkbuilding een waardevolle strategie is.

Bijvoorbeeld:

Het zoekalgoritme van Google houdt rekening met links bij het rangschikken van pagina’s.

Het algoritme legt steeds meer de nadruk op de kwaliteit en autoriteit van de links die een pagina heeft, zoals gemeten door SEO-tools van derden.

U kunt de autoriteit van een pagina op deze tools vergroten door er links naar te bouwen.

Dit alles suggereert dat gelaagde linkbuilding een positief effect kan hebben op uw site.

De voordelen van Tier 2-koppelingen

Er zijn enkele duidelijke en voor de hand liggende voordelen van het bouwen van tier 2-koppelingen.

Tier 2-links helpen de autoriteit van pagina’s die naar uw site linken te vergroten.
Tier 2-links helpen de PA- en UR-statistieken te verhogen van pagina’s die naar uw site linken, en geven dit door aan uw pagina.
Er zal ongetwijfeld meer verwijzingsverkeer op uw website terechtkomen, omdat de pagina’s die naar u linken een hogere ranking en zichtbaarheid zouden moeten zien als u actief tier 2-links naar hen opbouwt
Second-tier links helpen u relaties op te bouwen met andere website-eigenaren. Als je ze laat zien dat je graag wat gratis links naar hun pagina’s wilt bouwen, dan zullen ze dat geweldig vinden en het kan toekomstige linkmogelijkheden creëren.
Hoe maak je tweederangs links
Bij het bouwen van tier 2-links moet u een geschikte pagina en een geschikte linkbuilding-strategie kiezen.

1. Kies de juiste pagina

De eerste stap naar een goede tweederangs linkbuildingstrategie is het kiezen van de juiste pagina om te targeten.

Als uitgangspunt bouwen we graag onze tier 2-links naar pagina’s op sites met een hoge domeinautoriteit om twee redenen:

Die pagina’s hebben veel meer kans om te ranken als ze op sites met hoge autoriteit staan
Het is doorgaans gemakkelijker om links te genereren naar sites met herkenbare merknamen.
We vermijden ook nofollow-links. Hoewel de consensus is dat deze links enige autoriteit hebben, zijn volglinks over het algemeen gewoon waardevoller.

Naar welke pagina de link op uw site gaat?

Een andere kritische overweging is de pagina op uw site waarnaar wordt gelinkt.

Om het meeste uit uw inspanningen te halen, maakt u links naar pagina’s die verwijzen naar inhoud die u hoger in de zoekresultaten wilt plaatsen.

U krijgt niet veel waarde als de pagina’s verwijzen naar artikelen die zijn getarget op zoekwoorden met een lage waarde of die al hoog scoren voor de door hen gekozen term.

SEO-potentieel. Overweeg het SEO-potentieel van de pagina waarnaar u links bouwt. Als uw inspanningen een pagina naar de top van de SERP’s duwen voor een zoekwoord met veel verkeer, krijgt u meer verwijzingsverkeer.

Maar wees op uw hoede voor het bouwen van links naar sites die zijn gericht op zoekwoorden die u mogelijk zelf wilt rangschikken. Elke link die u maakt naar een concurrerende pagina, maakt het voor u moeilijker om in de toekomst te ranken.

2. Bouw links naar de pagina

Als u eenmaal de juiste pagina heeft, hoeft u er alleen maar links naar te bouwen.

Er zijn een paar eenvoudige strategieën die ik hier zou aanraden:

Niche-bewerkingen van goedkope kansen
Gastposts van goedkope mogelijkheden
Onze strategie ten opzcihte van andere linkbuilding bedrijven
Zoals de meeste linkbuilding bedrijven die weten waar ze mee bezig zijn gebruiken we betrouwbare sites voor tier 2-links waarvan we weten dat onze links worden geïndexeerd en geven zo het vereiste sap door aan onze tier 1-links.

Houd er rekening mee dat als u alleen Tier 2-koppelingen van superlage kwaliteit bouwt, het onwaarschijnlijk is dat ze enige impact hebben.

3. Voeg links toe vanuit je aankomende gastposts

Gastposts zijn een geweldige manier om tweederangs links te bouwen. De manier waarop het werkt is om links in te voegen naar gepubliceerde artikelen die naar uw site verwijzen in gastartikelen die u momenteel aan het schrijven bent.

Er zijn veel redenen waarom gastposten een goede strategie is voor secundaire links. Waaronder:

Meestal schrijf je gastberichten in jouw vakgebied. U kunt gemakkelijk verwijzen naar relevante onderwerpen waarover u al berichten heeft gepubliceerd.

Sites die gastartikelen toestaan, stellen vaak strenge eisen aan het aantal keren dat je naar je eigen domein mag linken. Linken naar andere sites is daarom een ​​gemakkelijke manier om wat extra waarde eruit te persen.

Als je al een gastpost schrijft, kost het toevoegen van links op laag twee weinig extra moeite.

De links zijn afkomstig van websites van hoge kwaliteit die u hebt uitgekozen tijdens uw outreach-inspanningen.

U kunt de exacte ankertekst kiezen die u wilt gebruiken.

Opmerking: als je super voorzichtig wilt zijn, wil je misschien niet tier 2-links maken van elke gastpost die je publiceert, voor het geval je je zorgen maakt over het achterlaten van een mogelijke voetafdruk.

4. Link vanaf uw eigen websites (af en toe)

Een andere gemakkelijke manier om links naar een stuk inhoud te maken, is door dit te doen vanaf uw site of andere sites die u bezit.

Sommige mensen houden er niet van om op deze manier links te bouwen, omdat ze bang zijn dat Google denkt dat het een linkschema is. Maar zolang u het niet overdrijft en links toevoegt op een manier die waarde biedt aan uw lezer, zou u geen problemen moeten hebben.

Hier zijn enkele manieren waarop u vanaf uw website naar de site kunt linken:

Overweeg een sectie ‘Media’ aan uw website toe te voegen waar u andere sites vermeldt die de uwe hebben genoemd. Als de sites die naar u linken bekend zijn, maakt u ook indruk op mensen die de pagina bezoeken.

Link naar het artikel in een artikel dat u schrijft. Doe dit op plaatsen waar het waarde toevoegt aan de lezer.

5. Deel op sociale media

Dit is zeker een goede manier om te helpen met indexeren en sociale signalen zijn positief.

Het nadeel is dat links naar sociale media niet erg gezaghebbend zijn en normaal gesproken nofollow zijn. U krijgt echter de voordelen van extra verkeer dat naar de pagina op het tweede niveau gaat, wat ertoe kan leiden dat er verkeer naar uw artikel komt.

Sites als Reddit en LinkedIn zijn hier geweldig voor!

Je vergroot ook de zichtbaarheid van het stuk. Als mensen je bericht zien en leuk vinden, is de kans groter dat ze ernaar verwijzen. Dit zal je helpen om op een organische manier tweederangs links op te bouwen.

6. Deskundige verzamelingen

Een uitstekende manier om tier 2-links te bouwen, is door te worden vermeld op roundup-berichten. Dit is een soort post waarin journalisten veel verschillende experts vragen naar hun expertise over een bepaald onderwerp.

Je kunt deze actief vinden op platforms als HARO of door #journorequests in de gaten te houden op Twitter.

Het kan tier 2-links genereren omdat de andere mensen in deze berichten vaak naar het artikel linken vanaf hun website .

U krijgt niet alleen de tier 1-link van de website met uw invoer, maar ook de tier 2-links.

Hier is een voorbeeld hiervan in actie. Ik zocht naar een deskundige verzameling SEO-tools. Deze van Databox was de eerste die ik vond.

Ahrefs laat zien dat drie van de aanbevolen experts vanaf hun eigen websites naar het bericht linken.

Er is geen garantie dat deze strategie zal werken, maar vaak wel. En zelfs als u geen tier 2-links krijgt, zijn deze razzia’s een geweldige manier om first-tier-links te krijgen.

Dit is een perfect voorbeeld van waarom linkdiversiteit de sleutel is.

Als je net een gastpost op een nieuwe website hebt gepubliceerd, is de kans groot dat die post heel weinig interne links heeft die ernaar verwijzen. Het is tenslotte een compleet nieuw artikel.

Het kan een paar afbeeldings- of navigatielinks bevatten, maar in de meeste gevallen is er geen kans dat de redacteur gerichte links heeft naar dat nieuwe bericht van andere artikelen op hun website.

99,9% van de linkbuilding bedrijven denkt er niet eens aan om webmasters te vragen om interne links aan hun gastposts toe te voegen.

Dit is echter een ongelooflijk gemakkelijke manier om de pagina een boost te geven. Interne linkbuilding is immers een onfeilbare manier om Google te helpen een pagina te crawlen en Google te instrueren dat de pagina een relevante informatiebron over een bepaald onderwerp biedt, zelfs als die link intern is.

Interne links zijn essentieel

Deze zeer eenvoudige strategie om interne links naar uw gastposts op te vragen, zal in de loop van de tijd toenemen en u zult veel betere resultaten behalen met uw investeringen in linkbuilding.

Natuurlijk, als je een link hebt gekregen van een bestaande / verouderde pagina die al veel verkeer en zichtbaarheid krijgt, dan is deze stap niet echt nodig.

Hoe zit het met Tier 3-koppelingen?

Tier 3-links zijn links die verwijzen naar pagina’s die uw tier 2-links bevatten. Tier 3-links werken op vrijwel dezelfde manier als tier 2-links – door de autoriteit van alle betrokken pagina’s op te bouwen. Het probleem is dat deze links nog verder verwijderd zijn van de links die daadwerkelijk naar uw site gaan.

Daarom kunnen tier 3-koppelingen het beste alleen worden gebruikt als u ze met minimale inspanning kunt genereren.

Deze links worden ook vaak gebruikt in grey hat linkbuilding-strategieën voor linkbuilding die niet noodzakelijkerwijs voldoen aan de aanbevolen best practices van Google. Website-eigenaren gebruiken tier 3-links van netwerken van blogs en websites die zij bezitten om autoriteit op hun hoofdsite op te bouwen.

Tip: voordat je begint met linkbuilsing vraag aan verschillende linkbuilding bedrijven hoe ze werken en kies dan de juiste partij.